Januari

Ajax-supporters Pieter en Mike zijn de gelukkige winnaars van een bijzondere prijsvraag. Zij mogen de nacht doorbrengen in het Ziggo Huisje, op een topplek in de Johan Cruijff ArenA.

Lees meerJanuari

Februari

Hoe meer mensen flexwerken, hoe beter het is – voor werknemers, werkgevers én de maatschappij. Dat blijkt uit onderzoek dat adviesbureau EY uitvoert voor VodafoneZiggo.

Lees meerFebruari

Maart

VodafoneZiggo wil dat alle klanten het plezier van digitale tv ervaren. Daarom stoppen we met het aanbieden van het analoge tv-signaal en maken we kabel-tv volledig digitaal. Zo creëren we ook ruimte op de kabel voor sneller internet.

Lees meerMaart

April

Onderzoeksbureau P3 beloont Vodafone's mobiele netwerk met de beoordeling 'uitstekend'. Daarmee horen we bij de top 4 van Europa en daar zijn we trots op! P3 test ieder jaar de kwaliteit van de mobiele netwerken in stedelijke en landelijke gebieden.

Lees meerApril

Mei

In Amsterdam bouwen we een niet van echt te onderscheiden woonhuis: het Technical Experience Center (TEC). Hier kunnen onze monteurs in de praktijk oefenen met zowel bestaande als splinternieuwe technologieën.

Lees meerMei

Juni

Handig en voordelig. Dat is Red Together, het nieuwe Vodafone-abonnement waarmee gezinnen eenvoudig data kunnen delen. Als twee personen hiervan gebruikmaken, verdubbelt de databundel.

Lees meerJuni

Juli

VodafoneZiggo streeft naar een goed evenwicht tussen het online en 'echte' leven.

Lees meerJuli

Augustus

Bijna alle medewerkers van VodafoneZiggo kunnen vanaf oktober 2018 gratis reizen met het openbaar vervoer. Met deze keuze dragen we substantieel bij aan onze duurzaamheidsdoelen. We verwachten hiermee ongeveer 3.500 ton CO₂ uit te sparen.

Lees meerAugustus

September

Door een stroomstoring in een groot datacenter ervaren Ziggo-klanten problemen met Replay TV, video on demand en uitgesteld kijken.

Lees meerSeptember

Oktober

Al 1 miljoen huishoudens kiezen voor de combinatie van vaste en mobiele – ofwel 'converged' – diensten. Zij kijken series op hun smartphone, bellen via de laptop of kijken YouTube-filmpjes op hun tv-toestel.

Lees meerOktober