De beste content op ieder moment

VodafoneZiggo biedt hoogwaardige content van producenten uit de hele wereld. Onze klanten kunnen zappen langs tientallen tv-stations en kiezen uit een scala aan films en series.

Oneindig 'bingen' met Ziggo Movies & Series

Klanten van VodafoneZiggo hebben de keuze uit verschillende Movies & Series-pakketten, met honderden films en complete seizoenen van topseries. Wie kiest voor Movies & Series XL krijgt er bijna vijftig extra zenders bij. Naast films van de grote filmstudio's, arthouseproducties en vele kwaliteitsseries kunnen onze klanten een groot aantal moderne HBO-klassiekers 'bingen', zoals Game of Thrones, Westworld en de beste nieuwe Amerikaanse series. We hebben namelijk als enige Nederlandse aanbieder de rechten om de prijswinnende producties van HBO aan te bieden.

               Top 3 films 2018

Ziggo Sport, thuishonk voor de sportliefhebber

Ziggo Sport is onze best gewaardeerde tv-service en een van de belangrijkste redenen waarom klanten kiezen voor VodafoneZiggo. Elke Ziggo-klant heeft gratis toegang tot Ziggo Sport, met programma's voor de echte sportliefhebber. Het aanbod bestaat uit exclusieve live-verslagen van wedstrijden in de Formule 1, golf, tennis, NBA basketbal, diverse Nederlandse amateursporten en voetbal uit de grote Europese competities. In 2018 verlengden we de belangrijkste uitzendrechten voor de komende jaren, zoals de Engelse Premier League en de EK's en WK's voor volleybal, handbal en hockey.